Officiële Nederlandse configuratie handleiding.
#1
In deze handleiding zal ik proberen uit te hoe pcsx2 geconfigureerd dient te worden en wat tips geven voor het draaien van spellen.

1) Download de nieuwe PCSX2 v0.9.7 hier
2) PCSX2 komt in 3 versies. De full installer,web installer en binary. De full installer is gebundeld met DirectX, de web installer geeft je de optie om deze van het internet te downloaden en de binary is alleen het programma met de plugins. Downloaded degene die je voorkeur heeft of de full installer wanneer je niet weet welke je moet kiezen.
3) Start de installer (indien je deze gedownload hebt) of open de gedownloadde binary en pak de inhoud uit in een map. (bijv. C:\PCSX2)
4) Start pcsx2.exe welke zich bevindt in de map waar je de files geinstalleerd hebt of in hebt uitgepakt.

Voor Linux gebruikers
Download de binary hier of via de bron van Google Code. Om de bron te compileren volg je de instructies in de compilatie handleiding voor linux(engels)
De volgende bestanden dienen geinstalleerd te zijn: libasound2-dev, libbz2-dev, libgl1-mesa-dev, libglew1.5-dev, libglu1-mesa-dev, libgtk2.0-dev, libjpeg-dev, libsdl1.2-dev, libsoundtouch1-dev, libsparsehash-dev, libwxbase2.8-dev, libwxgtk2.8-dev, libx11-dev, nvidia-cg-toolkit, portaudio19-dev, zlib1g-dev.
Veel gebruikte plugins voor Linux zijn onder andere: ZZOgl-pg (of ZZOgl), SPU2-X, ZeroSPU2, OnePad, Linuz Iso, EFP Iso, en EFP Polling.

Index
  1. Plugin Configuration
  2. BIOS configuratie
  3. Core configuratie
  4. Configuratie van overige settings

Het configureren van PCSX2
v.01
Work in progress.
Estimated time before being completed : 1 week at most.
[Image: 1454055.png]
Reply

Sponsored links

Users browsing this thread: 1 Guest(s)