Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Path: IsoFileSystem
#1
Exclamation 
Ok so I keep getting this error...

File not found.
Path: IsoFileSystem
(pxActionEvent) IsoFS could not find the root directory on the ISO image.(thread:EE Core)


I already asked my favorite mod. Archerko she told asked me how I dumped the .iso - I told her I dumped it using imgburn. After that she told me to make sure that I am not mounting the .iso but to make sure I have it selected which I did.

She advised me to start a thread so I did Tongue2 - suggestions?
Reply

Sponsored links

#2
use CDVDolio or Linuz-ISO
rather than cdvdGigahertz
Main PC1:i5-7600,GTX1660Ti
Main PC2:i5-4670,HD7770
PCSX2 Discord server IGN:smartstrike
PCSX2 version uses:Custom compiled build 1.7.0 64-bit(to be update regularly)
Reply
#3
(07-20-2012, 02:10 AM)tallbender Wrote: use CDVDolio or Linuz-ISO
rather than cdvdGigahertz

Link please?
Reply
#4
(07-20-2012, 02:17 AM)YumiLovesMe Wrote: Link please?

There is no link, it's all included in the plugins..you just have to select it from the CDVD tab in the Plugin/BIOS selector menu
We
Usually
Take
All
N*****
Garments
Reply
#5
is in the plug-in configs see attach..


Attached Files Thumbnail(s)
   
Main PC1:i5-7600,GTX1660Ti
Main PC2:i5-4670,HD7770
PCSX2 Discord server IGN:smartstrike
PCSX2 version uses:Custom compiled build 1.7.0 64-bit(to be update regularly)
Reply
#6
Ah I see now it is built in... ok I've tried both and they give the same error -.-
Reply
#7
make sure it's in "Plug-in Mode"


Attached Files Thumbnail(s)
   
Main PC1:i5-7600,GTX1660Ti
Main PC2:i5-4670,HD7770
PCSX2 Discord server IGN:smartstrike
PCSX2 version uses:Custom compiled build 1.7.0 64-bit(to be update regularly)
Reply
#8
[Image: Untitled.jpg]
Mirror: http://img192.imagevenue.com/img.php?ima..._222lo.jpg
Reply
#9
bad iso i'm afraid.
we need to check your disc for a scratches or exposed to high-heat.
Main PC1:i5-7600,GTX1660Ti
Main PC2:i5-4670,HD7770
PCSX2 Discord server IGN:smartstrike
PCSX2 version uses:Custom compiled build 1.7.0 64-bit(to be update regularly)
Reply
#10
^Well I hope its not a bad .iso :/ I would rather not have to go buy a new copy. Maybe I should try retrying (re-dumping the .iso)?

EDIT: imgburn is now in the process of making a fresh .iso
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)