Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Persona 4 Annoyances
#1
Yesterday I started playing P4 using this emulator and don't remember having any problems really. It all seemed to work fine, especially for my potato laptop (pretty consistent 50fps). About an hour ago I did notice something. I don't know if it just sprung up out of nowhere or if it was my inattentiveness that kept me from noticing but the character sprites had a weird problem where the sprites would have a sorta zig-zaggy effect. I do not like it. I've fiddled around with settings a bit but when I fix this problem two others pop up.
Another problem that actually has been there since the beginning is that animated cutscenes have two weird lines on the bottom and right side that reflected the other side of the cutscene.
If my terrible wording wasn't able to give you an accurate mental image (somehow), here's some pics (video settings included)

My specs:
OS: Windows 10 x64
CPU: Intel CORE i7 - 7500U @ 2.70 - 2.90GHz
GPU: NVIDIA GeForce 940MX
RAM: 12.0 GB

I'm sorry If I waste your time.
Reply

Sponsored links

#2
get the newest build

https://buildbot.orphis.net/pcsx2/
MAIN RIG:i5-7600(3.5ghz)GTX 1050Ti 4GB/128bit/gddr5,Win 10 Pro(x64),ASUS ROG B250G,16GB HyperXFury ddr4 RAM,Samsung M.2-SSD 500GB
SUB RIG:i5-4670(3.4Ghz),ATi Radeon HD7770(GDDR5+128-bit+1GB),Win 10 SL(x64),ASUS H8M-E,8GB DDR3 RAM
Reply
#3
I'll see if that changes anything. Thank you.
Reply
#4
Also use OpenGL
CPU: I3-4160 3.6GHZ
Motherboard: Asrock B85M - DGS
RAM: Hyper X Savage 2x8GB 1.6GHZ cl9
GPU: Asus AMD Radeon R7 360 OC 2GB GDDR5
OS: Windows 7 Ultimate SP1 64bit
Reply
#5
At the moment, everything seems to be perfect now. Thank you again for dealing with me.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)