Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem Formatting Memcards
#1
Hi, I've had a problem formatting the memcards and I know how to do it, its no disc, fast boot then go to browser. However I cannot do anything in the browser except go back and forth between the disks and cards then head back to the the Main menu
Reply

Sponsored links

#2
Try doing a full boot instead? Fast boot is intended to skip the BIOS, which is exactly what you do not want in this case.
Problems? Check out the development builds for the latest updates.

Mobo: ASUS Prime Z370-A
CPU: Intel i7-8700K (3.7 GHz)
RAM: G.Skill TridentZ, 2x8 GB DDR4 (3000 MHz)
GPU: EVGA GeForce GTX 1070 Ti FTW2 (8 GB)
OS: Windows 10 Pro (64 bit)

Oh yeah Red Pandas are cool too.


Reply
#3
Same result
Reply
#4
Please post the contents of the emulog.txt file after the problem occurs. The file can be found in "My Documents\PCSX2\logs" for the installer version or in "PCSX2\logs" for the portable/binary version.

Please make sure to enclose your emulog in code tags like so (remove the empty space on the closing code tag!):
[code]
Pasted emulog goes here
[ /code]
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
try format only the 8MB-type card.
MAIN RIG:i5-7600(3.5ghz)GTX 1050Ti 4GB/128bit/gddr5,Win 10 Pro(x64),ASUS ROG B250G,16GB HyperXFury ddr4 RAM,Samsung M.2-SSD 500GB
SUB RIG:i5-4670(3.4Ghz),ATi Radeon HD7770(GDDR5+128-bit+1GB),Win 10 SL(x64),ASUS H8M-E,8GB DDR3 RAM
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)