Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem with pcsx2
Hi all today I play at "Dark Cloud" and everything was fine until the pcsx2 went to 200-250% of speed for no reason (until yesterday the speed was normal) ... can you help me please? (I post some screen of my settings):

Sponsored links

Please post the contents of the emulog.txt file after the problem occurs. The file can be found in "My Documents\PCSX2\logs" for the installer version or in "PCSX2\logs" for the portable/binary version.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • If you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Ok so for @refraction : I have a rx 470 4gb with a i5 2310 2.9 Ghz and 8gb of RAM (I had no problems with the game of ps2), I use the version 1.4.0, I play this game from ISO and I don't understand "Any non default settings you are using.".

For @jesalvein I think that's it's not an error but as I said, the emulator was always 100% speed ( normal ) and now 200% for no reason..
have you tried pressing Tab once the emulator is running?
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
[Image: 2webgh2.jpg]

In this screen, uncheck 'Disattiva il Limitatore Fotogrammi'.

Restart your game after that.
Intel Core i5-4670K @ 3.40GHz | 16GB (2x8GB) DDR3-1866 G.SKILL Sniper Series
AMD Radeon R9 280 @ 3 GB | 120GB SSD | Windows 7 Ultimate x64 (SP1)
@Ryudo and @Refraction wow thank you. When I press tab the speed is back to normal speed and when I uncheck "disattiva il limitatore Fotogrammi" the speed is back to normal. Thank you!

Users browsing this thread: 1 Guest(s)