Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem with weird double video issue GTA: SA
#1
i7 6950X
24GB 2666 DDR4 Ram
2X Titan X Pascals in Sli
PCSX2 1.4.0 Stable Release
Here is a Pic of the issue I am having and my settings

[Image: 49743153411_f70f731016_c.jpg]
GTASAPCSX2Doublepicissue by general_lee862000, on Flickr

Here is the settings:
[Image: 49742598818_be995bc528_b.jpg]PCSXSettingsbygeneral_lee862000, on Flickr
Reply

Sponsored links

#2
Why are you running it in software mode?

Is it still the same when using D3D11 Hardware or OpenGL or didn't you try those?
-PC Specs-
AMD Ryzen 3600
16gb DDR4 Corsair 3200mhz
MSI Armor Radeon RX580 8gb 
Dell 27" LED
Windows 10 Pro x64 
-Laptop Specs-
i7 6700HQ @ 2.9Ghz
8gb DDR3 
GTX 960m 4GB
Windows 10 Pro x64
Reply
#3
I could only get my other ones I have to play in software mode that is why it is in software mode. I was also having some lag issues in video with one of my games and that solved it. some of the Roms are bin files which would only work in software.
Reply
#4
Roms?

The game should be an ISO when you make the image from your disc.

If it's a bin file, something went wrong when you ripped it.
-PC Specs-
AMD Ryzen 3600
16gb DDR4 Corsair 3200mhz
MSI Armor Radeon RX580 8gb 
Dell 27" LED
Windows 10 Pro x64 
-Laptop Specs-
i7 6700HQ @ 2.9Ghz
8gb DDR3 
GTX 960m 4GB
Windows 10 Pro x64
Reply
#5
I'll try convert to iso then and see what happens
Reply
#6
a bin file could work, depending on what you used to dump your disc.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#7
Aren't bin files usually for CD games?

I've never seen a DVD game with it but then again, I always use ISO for DVD and my CD games are .bin/.cue
-PC Specs-
AMD Ryzen 3600
16gb DDR4 Corsair 3200mhz
MSI Armor Radeon RX580 8gb 
Dell 27" LED
Windows 10 Pro x64 
-Laptop Specs-
i7 6700HQ @ 2.9Ghz
8gb DDR3 
GTX 960m 4GB
Windows 10 Pro x64
Reply
#8
Needs latest dev build and auto flush.
CPU: I3-4160 3.6GHZ
Motherboard: Asrock B85M - DGS
RAM: Hyper X Savage 2x8GB 1.6GHZ cl9
GPU: Asus AMD Radeon R7 360 OC 2GB GDDR5
OS: Windows 10 Pro 64bit
Reply
#9
(04-06-2020, 09:11 PM)lightningterror Wrote: Needs latest dev build and auto flush.
I just copy and paste the dev in right because mine is just portable not installed and I have it in my Launchbox directory so it's easy to find it. I also don't care about the saves either!
Reply
#10
Thanks a lot that worked!
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)