Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Recording video problem...
#1
I create Video with sound first time 2 files avi and mp3, later i muxed this with Format Factory to 1 video file with sound, ok, later i uploaded this on YouTube fine, all is good Smile

Second time i am create video but create only file avi dosen't create file mp3 Sad and i creatigng most videos but all with no sound :/ why?

This is my first video:
http://www.youtube.com/watch?v=n7okdWkTodk

I have Windows 7 Ultimate, Intel Core 2 Duo 3Ghz, 4GB RAM, GeForce 9600GT 512MB
I have installed codecs klite and codecs with FRAPS and decoders installed with Format Factory only.
Reply

Sponsored links

#2
You recorded it in PCSX2. :Huh: PCSX2 Doesn't create MP3 files. It creates a recording.wav file only. Tongue2

Make sure you have select SPU2-X as sound plugin and deleted the previous recording.
Reply
#3
ok

Now PCSX2 create one file avi but with no sound.

Maybe create file wav im not remember this.

Sound Plugin i can choice only SPU2-X.

I am deleted previous recording all times.
Reply
#4
The sound is in a file called recording.wav in the same folder PCSX2.exe is in
[Image: newsig.jpg]
Reply
#5
(11-27-2011, 02:58 PM)Bositman Wrote: The sound is in a file called recording.wav in the same folder PCSX2.exe is in

First time i have this file wav in folder where i called movie file D:\Filmy\PCSX2
Later i looking for this file in folder program ;-)
Reply
#6
Yes, you'll have there because D:\Filmy\PCSX2 Blush is your PCSX2 Program Folder lol Tongue2
Reply
#7
No, folder program is D:\Programy\PCSX2 0.9.8 Wink

ok thats fine audio file recording in folder program Smile
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)