Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Resolved: [BUG REPORT] Stuart little 3 works on v1.0, not on v1.2.1
#1
Hi,

I wanted to report a bug with the game Stuart Little 3
Here's what's happening:

On PCSX2 v. 1.2.1 the game goes fine until the screen with "Press Start button" request appears. On that screen it freezes and only the sound is OK - graphics just stops.

On PCSX2 v. 1.0 the game just works. The only issue i've seen is graphical glitches on loading screens, but it's not a big deal.

It looks like something got broken between 1.0 and 1.2.1, but I have no idea what it is.

I'm running games using ISOs since i don't have DVD drive anymore. Fortunately I have DVD drive in my notebook, so i can obtain ISOs form my DVDs.

I'll also post my PC configuration, maybe it can help somehow:
MSI B85-G43
Intel Core i5 4590 3,3 GHz
GeForce GTX 960 2 GB
8 GB RAM DDR3
Windows 8.1 Pro x64

Log from ver. 1.2.1: http://justpaste.it/m0ic

If i can help somehow, please post in this topic.

Sponsored links

#2
Edit: Nvm
[Image: XTe1j6J.png]
Gaming Rig: Intel i7 6700k @ 4.8Ghz | GTX 1070 TI | 32GB RAM | 960GB(480GB+480GB RAID0) SSD | 2x 1TB HDD
#3
As soon as there's a build live for this (should be soon), it will be fixed https://github.com/PCSX2/pcsx2/commit/c7...2fbd0a6d94
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
#4
Damn. Nice work.
[Image: XTe1j6J.png]
Gaming Rig: Intel i7 6700k @ 4.8Ghz | GTX 1070 TI | 32GB RAM | 960GB(480GB+480GB RAID0) SSD | 2x 1TB HDD
#5
I'm sure I'd started looking at this before as i had a savestate, must have forgotten to finish looking lol Tongue
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
#6
v1.3.1-585-gc753f0d now available with required fix Smile
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
#7
It seems that it was an issue on firing before the PATH3 was flushed on VIF, the condition check has been made a lot stable now. All credit to Refraction for the quick fix Smile

Thank you for your report.
This bug report has now been marked as Resolved since it has been fixed on our code base.

This thread will now be closed and moved to the resolved bug reports subforum.
We're supposed to be working as a team, if we aren't helping and suggesting things to each other, we aren't working as a team.
- Refraction




Users browsing this thread: 1 Guest(s)