Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Resolved [Bug Report] Dance Dance Revolution: Supernova [NTSC-U]
#1
# PCSX2 version: UnOfficial Beta r5304-5318 (6/20/12), Official v0.9.9 release
# CPU options: DEFAULT SETTINGS, NO HACKS.
# Plugins used: GSdx 5304 0.1.16 (hardware, dx9 and 11), SPU2x (5259) default, SSSPSX Pad 1.7.1 and lilypad.
# Description: Game will boot into black screen and not load at all. FPS counter resumes but no sound/display/other signs of life. Latest beta i've tested and worked was r5260.

Sponsored links

#2
Thanks for a proper bug report (haven't seen one in months...). Which was the next beta after 5260 that failed?
[Image: newsig.jpg]
#3
(06-21-2012, 09:52 AM)Bositman Wrote: Thanks for a proper bug report (haven't seen one in months...). Which was the next beta after 5260 that failed?

Thanks for your reply, lol

The one directly after that i've tried was r5304. I would like to try previous SVN's, but the list doesn't show them under r5304 on the pcsx2.net SVN page.

If I can grab them, I can test Smile.
#4
Give these 2 a try, see how they behave:
http://buildbot.orphis.net/pcsx2/index.php?m=get&rev=5265&platform=windows-x86
http://buildbot.orphis.net/pcsx2/index.php?m=get&rev=5273&platform=windows-x86
[Image: newsig.jpg]
#5
On r5265 the game freezes while in the memory card prompts. When it freezes, this message shows up in the log window:
Quote:sceGsSyncPath: DMA Ch.1 does not terminate
<D1_CHCR=30000145Laugh1_TADR=00bc0530Laugh1_MADR=00bc0d20Laugh1_QWC=00000006>
<D2_CHCR=70000005Laugh2_TADR=002d3dd0Laugh2_MADR=002d3de0Laugh2_QWC=00000000>
<VIF1_STAT=000000c3:GIF_STAT=00000000>

With r5273, the game freezes with a near-identical message in the same situation:

Quote:sceGsSyncPath: DMA Ch.1 does not terminate
<D1_CHCR=30000145Laugh1_TADR=00bc08a0Laugh1_MADR=00bc0d20Laugh1_QWC=00000006>
<D2_CHCR=70000005Laugh2_TADR=002d3dd0Laugh2_MADR=002d3de0Laugh2_QWC=00000000>
<VIF1_STAT=000000c3:GIF_STAT=00000000>
CPU: Core 2 Quad Q6600 @ 2.4GHz
GPU: GeForce GTX 260
Audio Card: ASUS Xonar DG
RAM: 4GB (2 x 2GB in Dual Channel) DDR2-800
MoBo: ASUS P5Q-WS
OS: Windows 8 Pro 64-bit
#6
That makes no sense at all... are you SURE 5260 worked??
Edit: Can you try r5325 or higher and see if it's resolved? thanks!
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
#7
Thank you for your report.
This bug report has now been marked as Resolved since it has been fixed on our code base.

This thread will now be closed and moved to the resolved bug reports subforum.




Users browsing this thread: 1 Guest(s)