Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SRWZ - Super Robot Wars Z
#1
Hi All,

I used to be able to run the game super robot wars z with no issue (Been ages though)
Im using the latest version and I get perfect picture and sound but im not getting the actual effects i.e. when you change selection, select a menu or during the gameplay i only have the music - no robot noises or actions.

I have retried with Super Robot Wars Alpha 3 and I have no issue.

Below is a video (example) of what is happening

Quote:http://tinypic.com/r/i5odfq/5

I am hoping that someone can assist as more then likely I have done something wrong but I cant seem to figure out what
Reply

Sponsored links

#2
i'm using the latest r5100 and investigated.
and my srw-z overall sound is working properly voices+mech's SFX is existed.

you might be misconfig on your SPU-X or Peops SPU.
would you mind show me your plug-in config.
Main PC1:i5-4670,HD7770(Active!)
Main PC2:i5-11600K,GTX1660Ti(Active!)
PCSX2 Discord server IGN:smartstrike
PCSX2 version uses:Custom compiled buildĀ 1.7.0 64-bit(to be update regularly)
smartstk's YouTube Channel
Reply
#3
Hi Please find below my SPU2-X settings the build I currently have is Stable R4600

   
   
   
   
   

Im hoping you can see something, I have played around but with no luck


Attached Files Thumbnail(s)
       
Reply
#4
Just an updated, tried Ver 5100 with default and the same settings as above with no luck Sad
Reply
#5
uncheck "Disable effects processing" in the SPU-X settings.
Main PC1:i5-4670,HD7770(Active!)
Main PC2:i5-11600K,GTX1660Ti(Active!)
PCSX2 Discord server IGN:smartstrike
PCSX2 version uses:Custom compiled buildĀ 1.7.0 64-bit(to be update regularly)
smartstk's YouTube Channel
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)