Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sly 2 Binocucom bug!
#1
Bug 
Hello! So i was going to play Sly 2 just now after having everything setup... But when i started the game the first cutscene bug out where Bently's and Sly's models in the Binocucom are missing.. 

https://gyazo.com/9fd26558654bd05d312b7181b386eca5

Specs:
i7-6700 3.4GHz
NVIDIA Geforce GTX 1060 6GB
16GB RAM
Reply

Sponsored links

#2
Please post the contents of the emulog.txt file after the problem occurs. The file can be found in "My Documents\PCSX2\logs" for the installer version or in "PCSX2\logs" for the portable/binary version.

Please make sure to enclose your emulog in code tags like so (remove the empty space on the closing code tag!):
[code]
Pasted emulog goes here
[ /code]
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
(10-01-2018, 02:38 PM)jesalvein Wrote: Please post the contents of the emulog.txt file after the problem occurs. The file can be found in "My Documents\PCSX2\logs" for the installer version or in "PCSX2\logs" for the portable/binary version.

Please make sure to enclose your emulog in code tags like so (remove the empty space on the closing code tag!):
[code]
Pasted emulog goes here
[ /code]

Just copy paste everything in the emuLog?..
Reply
#4
yup
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
(10-01-2018, 03:04 PM)jesalvein Wrote: yup

The message is too long if i copy everything lol..
Reply
#6
use this, then : www.pastebin.com
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#7
(10-01-2018, 03:16 PM)jesalvein Wrote: use this, then : www.pastebin.com

https://pastebin.com/zkJaNi40
Reply
#8
2 things to try :
1 - use latest git and use OGL renderer
2 - disable widescreen patches
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#9
(10-01-2018, 04:20 PM)jesalvein Wrote: 2 things to try :
1 - use latest git and use OGL renderer
2 - disable widescreen patches

Ok it works now! Thank you so much!
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)