Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Software mode runs a lot slower after 1.3.1.1415
#11
It's not just AC 04, every game I've tried has slowed down in software rendering since 1416.
Reply

Sponsored links

#12
Can all of you please check results in SSE2 or at least keep the same gsdx plugin?
Obviously there is some compiler magic happening. Possibly it does not affect all instruction sets.
Reply
#13
I've switched to SSE2 and tried OpenGL SW & DX11 SW, but still no slowdown in software mode compared to earlier versions.
Reply
#14
I can't reproduce it either. At best there might be a 1-2% difference on some games, but in EITHER direction.
[Image: vwah44]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
Reply
#15
1416 and above seems to ignore the number of rendering threads I set. So no matter what, I'm always running with 0 extra software threads.
Reply
#16
And you know this how? Are you basing that on performance or some thread monitoring tool?
[Image: vwah44]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
Reply
#17
By setting number of threads to 0, and then back to 4. The framerate is exactly the same as with 0 extra threads when I have set it to 4.
Reply
#18
That doesn't necessarily mean it's not using the threads. If there is a bottleneck somewhere the same thing would happen.

What's your CPU usage with 0, 2 and 4 extra threads?

Also what's your CPU?
[Image: vwah44]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
Reply
#19
I don't have any bottlenecks and prior to 1416, I get full speed. My CPU is a 6700K @ 4.7ghz.
Reply
#20
You still didn't state the cpu usage and I didn't necessarily mean system bottlenecks. There has to be something peculiar somewhere as no one else can reproduce it.
[Image: vwah44]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)