Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suikoden III Graphic Glitch - Help with settings?
#1
I'm having some quite annoying graphic glitches while playing Suikoden III, there is almost like rays of black lines (picture included) and also some of the characters in game flicker in and out.

Other than that the game runs smoothly but the glitch/issue I'm having is definitely making the game not enjoyable.

I've searched all over google and tried multiple things to fix it so I have finally come here hoping someone knows the answer!

Picture of graphic glitch:
http://imgur.com/yNy0Ufk

Picture of emulator settings:
http://imgur.com/h6rzGmH

And lastly PC specs:
Processor: AMD A8-5500 APU with Radeon™ HD Graphics
Ram: 6gb
GPU: AMD Radeon HD 7560D

I've tried messing with most of the settings and so far nothing has worked for me. I'm really hoping there's just something simple I missed. Thanks in advanced!
Reply

Sponsored links

#2
Let's see. First change round modes back to the default bolded ones. Then use DirectX11 in GSdx. See if that helps.

BTW those black lines are lighting effects that aren't working right.
[Image: vwah44]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
Reply
#3
That fixed it, thank you Bylss!
Reply
#4
Just FYI, but I get the same issue with Xenosage I when using non-native resolutions. For me, I don't care about the lines as much as I do the low resolution.
i7 4930k @4.3, 4x4 GB RAM @2133 (15-15-15-27, quad channel), EVGA 570 @stock, Arch 64b.
Reply
#5
Try dx10/dx11
Reply
#6
^ OP already resolved this.
[Insert Witty Sig Here.]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)