Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Switching software/hardware problem
#1
Hello,

Since a while i have a strange problem when switching hardware to software and software to hardware.
It seem to happen only with latests plugin from GIT - at this time it's GSDX5732.
It take a while - 25/30mn to happen but when it crash it says:

C++ Runtimes error
R6025
Pure Virtual call

Looked for some help over the web and:

Checked or reinstalled VCredist 2005/2008/2010/2012.
Reregistered some DLL.
And nothing it can happen.
When it crash if i don't close the alert message, emulator continu to running.
Then where are the problem? GSDX or There
CoreI7 [email protected]
Corsair H80
MSI Geforce 670GTX OC Power Edition(With 314.22 driver because stretching problem).
16Gb GSkill DDR3
Asus Rampage Extreme IV
Reply

Sponsored links

#2
After installing vcredist is it still show runtime error?
Pentium Dual-core G2010 2.8Ghz
RAM=4GB
nvidia GT 610
pcsx2 version-1.3.1  


Still surfing with Browser?, Try the pcsx2 forum App !
Reply
#3
Always crash but only with GSDX5732 and GSDX5727 from a few olders releases.
I used GSDX5727 from PCSX2 5727 (but using PCSX2 5736) and it seem to have no problem for a 2/2h30 with some F9 used.
No crash :/
Reply
#4
It seems game dependant. I get it playing gran turismo, but not in other games, its odd. If you use the gsdx from the 1.0.0 release package it should be fine Smile
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#5
I'm wondering if it could be a but which got introduced with the recent OGL changes/refactoring.
[i7-3630qm/gt650m-2G/Win-7] [i7-4500u/R.HD8850m/Win-8.1] [2010-MBA/OSX-10.9.x]. Scroll smoothly with SmoothWheel for Firefox.
Reply
#6
It was a recentish svn, we narrowed it down to the virtual deconstructors that were added I think.
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#7
After new try:

It doesn't happen when not using F9, i mean if i use "configuration/plugin" and change there i don't have that problem.
But isn't very fast to change x_x
Reply
#8
(11-07-2013, 01:03 PM)Backgamon Wrote: After new try:

It doesn't happen when not using F9, i mean if i use "configuration/plugin" and change there i don't have that problem.
But isn't very fast to change x_x

It seems to only happen to me in full screen.
[Image: vwah44]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)