Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
THUG FPS Drops?
#1
Whenever I face an open part of the map in Tony Hawk Underground, the FPS drops from 60 to around 40. I'm using an Asus GL-553, specs are as follows.

  • GeForce GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5
  • Intel Core i7 7th Gen 7700HQ (2.80 GHz)
  • 16 GB Memory 1 TB HDD 256 GB SSD
  • 15.6" Full HD 1920 x 1080
  • 15.10" x 10.00" x 0.80"-1.20" 5.50 lbs.
  • DVD±R/RW
  • Windows 10 Home 64-Bit
    Thanks in advance for the help
Reply

Sponsored links

#2
make sure you laptop is AC plugged-in.
MAIN RIG:i5-7600(3.5ghz)GTX 1050Ti 4GB/128bit/gddr5,Win 10 Pro(x64),ASUS ROG B250G,16GB HyperXFury ddr4 RAM,Samsung M.2-SSD 500GB
SUB RIG:i5-4670(3.4Ghz),ATi Radeon HD7770(GDDR5+128-bit+1GB),Win 10 SL(x64),ASUS H8M-E,8GB DDR3 RAM
Reply
#3
What are your GSdx settings?
Reply
#4
Preset 3 (Balanced). Adapter is plugged in. EE is going up to 100% if that helps
Reply
#5
cpu is struggling, then
your gsdx settings would be a good idea.

Also, Please post the contents of the emulog.txt file after the problem occurs. The file can be found in "My Documents\PCSX2\logs" for the installer version or in "PCSX2\logs" for the portable/binary version.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#6
emulog is attatched, too long to post in reply


Attached Files
.txt   emuLog.txt (Size: 108,46 KB / Downloads: 29)
Reply
#7
still wating for your gsdx settings
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#8
It's at whatever the default is for Preset 3. I havent changed them.

Is this what you mean?
https://gyazo.com/7c7bbaf34627917748fc3f749c00c67a
Reply
#9
using OGL or D3D11 renderer would be a good start
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)