Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The right part of the screen is black :v
#1
With Resident Evil 4 and Soul Calibur 2 i have a problem which is that the right part of the screen is fully black. It represents like the 30 percent of the image. I use direct 3D 11. HELP PLS!
Reply

Sponsored links

#2
Please post the contents of the emulog.txt file after the problem occurs. The file can be found in "My Documents\PCSX2\logs" for the installer version or in "PCSX2\logs" for the portable/binary version.

Please make sure to enclose your emulog in code tags like so (remove the empty space on the closing code tag!):
[code]
Pasted emulog goes here
[ /code]
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
....whaaat? xDDDD
Reply
#4
(07-02-2018, 04:35 PM)Supadre Wrote: ....whaaat? xDDDD

In the pcsx2 console the thing that appears with pcsx2 on the right there's a save function. What he's asking you to do is play the game till the issue appears close it and in that console press save to make a text file that you should then post here.
Reply
#5
...or just get the emulog where i told you above.
It'll be the same without using the save function in the console log.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#6
Here is the archive. I closed the game once the issue appeared (the initial moment when you have to put the language)

Here you have the problem.


Attached Files Thumbnail(s)
   

.txt   log.txt (Size: 6,68 KB / Downloads: 10)
Reply
#7
Can you delete the PCSX2_ui.ini and try again ? I think someone else experienced a similar issue before.
CPU: I3-4160 3.6GHZ
Motherboard: Asrock B85M - DGS
RAM: Hyper X Savage 2x8GB 1.6GHZ cl9
GPU: Asus AMD Radeon R7 360 OC 2GB GDDR5
OS: Windows 7 Ultimate SP1 64bit
Reply
#8
Maybe you should try using latest git build. Dunno why you're trying to use a 1 month old build instead of latest...
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#9
(07-02-2018, 08:41 PM)lightningterror Wrote: Can you delete the PCSX2_ui.ini and try again ? I think someone else experienced a similar issue before.

It didnt worked D:

(07-02-2018, 08:46 PM)jesalvein Wrote: Maybe you should try using latest git build. Dunno why you're trying to use a 1 month old build instead of latest...

Git Build?????
Reply
#10
(07-03-2018, 02:11 AM)Supadre Wrote: It didnt worked D:


Git Build?????

https://pcsx2.net/download/development/dev-windows.html
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)