Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The sims 2 texture bug
#1
Hello, when i play the sims 2 the menu are fine but when i'm in the world the head and other textures just keep disappearing and re appear.


my specs are:
 intel core i5 2,80 Ghz quadcore
8 Gb of ram
graphics AMD Radeon R7 200 series  1Go
OS windows 7 64b bits
version of pcsx2 1.3.1-20150518195721 may 2015

i'm trying to play the sims 2 on iso.
Reply

Sponsored links

#2
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
(10-11-2015, 12:26 PM)jesalvein Wrote: In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.

I'm using Gsdx for directx10
Reply
#4
tried presing f9 ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
(10-11-2015, 02:38 PM)jesalvein Wrote: tried presing f9 ?

i tried it still bugging
Reply
#6
care to post the emulog.txt, screenshots of all your settings tabs, and finally a screenshot showing us the issue ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#7
(10-11-2015, 02:51 PM)jesalvein Wrote: care to post the emulog.txt, screenshots of all your settings tabs, and finally a screenshot showing us the issue ?

So i use the preset mostly harmful because without the menu would be empty.


Attached Files Thumbnail(s)
           

.txt   emuLog.txt (Size: 11,13 KB / Downloads: 168)
Reply
#8
Thread reopened after the user proved he owns the game.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#9
I would suggest to revert settings by removing the ini-Folder and starting with a fresh configuration. Having ZZOgl available also doesn't sound that reasonable.
Reply
#10
It worked. I removed the folder and the ZZOgl files and it worked.
CPU: Intel Core i5 2,80 Ghz
GPU: AMD Radeon R7 200 series
RAM: 8Go
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)