Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ZOE Graphic Glitch
#11
(07-09-2019, 07:06 PM)ps2fm Wrote: Logs and inis.
How is the progress ? any fix ?
Reply

Sponsored links

#12
I see only 1 download of the log.No one encounter this graphic glitch ?
Reply
#13
Not even one reply on the issue ? I am the only one having this graphic glitch ?
Reply
#14
Can you post a memory card save as well as a savestate where this bug is observed ?
Reply
#15
(07-25-2019, 06:47 PM)prafull Wrote: Can you post a memory card save as well as a savestate where this bug is observed ?
Test with the latest build PCSX2 1.5.0-20190722211614 - compiled on Jul 23 2019

Didn't have a save option since it happen on the first part of the game.

I am not able to add an attachment because the savestate is larger then it allow.
forums.pcsx2.net Says
You can upload a maximum of 8.39 bytes at once.

The size doesn't reduce even zipping it , random choose a file hosting Mediafire for upload.

https://www.mediafire.com/file/4q5tq5387...0.p2s/file
https://www.mediafire.com/file/8e9jxlmr8...1.p2s/file
Reply
#16
I checked this game thoroughly today and I can confirm that the bug is caused by widescreen patch and there is no solution to it so far. Youtube videos claiming widescreen enabled are fake. You can post the problem in widescreen patches thread and hope one of the widescreen experts can fix it.
Reply
#17
(07-26-2019, 09:08 AM)prafull Wrote: I checked this game thoroughly today and I can confirm that the bug is caused by widescreen patch and there is no solution to it so far. Youtube videos claiming widescreen enabled are fake. You can post the problem in widescreen patches thread and hope one of the widescreen experts can fix it.
Thank you very much for verifying the fact was widescreen patch.
I keep on search and ask everyone but no one seem to encounter this problem , and I start having though of only me having this error.
All the search result at this forum board are referring to ZOE 2nd error , slow speed but not on ZOE1.

I found another video on ZOE1 which doesn't have this issue even on widescreen https://youtu.be/T5oXUWqjWCw?t=140 it even dated back to 2016.
I suspect it required windows 10 and not windows 7 ? 
Confuse , does recording on pcsx2 does not show this error ? or I need windows 10 or older version doesn't have this glitch ?

Anyway thanks , will post on widescreen patch and hoping someone can fix the issue.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)