Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dot hack G.U vol 1
#1
I'm having a graph problem
[Image: Z3x4d1f.png?1]

I wonder if there is a way to solve this problem

My Pc
windows 7 ultimate 64 bits(SP1)
CPU: Intel Core i5-3570 3.40
GPU: GeForce GTX 770
Memory: 8Gb DDR
My Plugins
PCSX2 1.2.1
[Image: J03viy8.png?1]3

Sorry for my english

Sponsored links

#2
Not a valid bug report, moved to general discussion.

What exactly is the issue?
[Image: XTe1j6J.png]
Gaming Rig: Intel i7 6700k @ 4.8Ghz | GTX 1070 TI | 32GB RAM | 960GB(480GB+480GB RAID0) SSD | 2x 1TB HDD
#3
I apologize for the lack of information

The text is off. It is as if the menu background image was smaller than it should be
#4
You can try switching to software mode with F9, but I seem to remember reading before that this was a problem with the game itself that existed on the PS2 as well.
[Image: XTe1j6J.png]
Gaming Rig: Intel i7 6700k @ 4.8Ghz | GTX 1070 TI | 32GB RAM | 960GB(480GB+480GB RAID0) SSD | 2x 1TB HDD
#5
Never had this problem before
He was using an image of my DVD after the error ocorer found other images for testing and the problem remained (use F9 did not solve the problem)

Sorry for my english
#6
ok I give up
I have used 5 different Isos: same result
Using Nvidia hack: same result
Native Resolution:not changed as was already with this option
Use the original DvD: same result
re-start the game in a fresh save: same result
another computer: same result
Extra rendering threads: same result
Change the bios update Reason: my ps2 was a FAT model I was never updated, and this problem it had never happened

Thanks for the help and sorry for my english
#7
sure.
now that you commited piracy, I think we'll close this thread though.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go




Users browsing this thread: 1 Guest(s)