Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
full boot vs fast boot Raging Blade (PAL)
#1
I have Question. when i full boot  i got " SetGSCRTC configuration. Interlace Interlaced. Field Type Frame. Mode PAL 640x512 @ ??.??? ". But when i fast boot there aren't " ??.???? ". Would anybody tell me why? Is it because  this game is interlance and all interinterlanced mode can't  fix shaking issue?. Thank you
Im sorry i often misstype because im using cellphone...Y( '',)Y
Reply

Sponsored links

#2
What do you mean by there aren't "??.????"? Is the FPS not shown? Can you post the log?
Reply
#3
That message is printed on the console whenever the SYSCALL instruction "SetGSCRT " is triggered.

Could you just provide the Full Emulog when Full boot / Fast boot is used ? I could understand your issue better that way Tongue

Quote:What do you mean by there aren't "??.????"? Is the FPS not shown? Can you post the log?

The vertical frequency should be provided for normal NTSC/PAL video modes but however they aren't provided for some progressive modes / BIOS video modes (DVD NTSC/PAL).
Reply
#4
I'm sorry my mistake . I mean during full boot. Fps in emulog is " .SetGSCRTC configuration. Interlace Interlaced. Field Type Frame. Mode PAL 640x512 @ ??.??? ". And I have another question. Why this game ( Raging Blade (PAL-M5), in the gui it's fps is (59.94) which is for NTSC ? Not 50fps ?
Im sorry i often misstype because im using cellphone...Y( '',)Y
Reply
#5
Can you still post the complete emulog (PCSX2/logs/emuLog.txt after trying the game)?
Reply
#6
Here are emulog, my setting and screenshot .


Attached Files
.txt   emuLog.txt (Size: 4,45 KB / Downloads: 93)
Im sorry i often misstype because im using cellphone...Y( '',)Y
Reply
#7
That's the normal regional lockout when using FullBoot.
Reply
#8
I'm sorry I didn't mean to spam, but my browser only allow post one attachment.
i have another question. Why fps is incorrect? It's pal but fps is ntsc. And resolution is incorrect too. I use 2x scale. It should be 1280x1024, but in gui 1024x1024.


Attached Files Thumbnail(s)
       
Im sorry i often misstype because im using cellphone...Y( '',)Y
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)