Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
keep blank forever - Spiderwick Chronicles, The (USA)
#1
waaa, helpp ooo, it never run , or show anything, just blank screen when im using 1.4.0... but when im using lowest version, it can be played but, quite lag and stuck in second floor-first room and bathroom, thers something block on the way.. its like a invisible wall .. huuhuu Sad



..........................................................................................................................................................................................


Attached Files
.txt   emuLog.txt (Size: 4,49 KB / Downloads: 40)

Sponsored links

#2
Our forum does not tolerate any kind of warez talk / discussion / links and no support will be given as such.
Read our rules,specifically rule #1. Thread closed.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#3
(01-09-2018, 07:37 PM)keeee Wrote: waaa, helpp ooo, it never run , or show anything, just blank screen when im using 1.4.0... but when im using lowest version, it can be played but, quite lag and stuck in second floor-first room and bathroom, thers something block on the way.. its like a invisible wall .. huuhuu Sad



..........................................................................................................................................................................................

Please don't abuse the report button. If you re-read the forum rules, you'll find out exactly why you aren't getting help




Users browsing this thread: 1 Guest(s)