Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kingdom hearts 2 final mix hades first fight doesnt end
#1
i have waited there attacking Hades for 10 to 20 minutes still nothing happened it never ends
i am using a patch made by Crazycatz00[url=http://crazycatz00.x10host.com/][/url]
i would like if you could help me find why this happens so i can continue the game
Reply

Sponsored links

#2
Please post the contents of the emulog.txt file after the problem occurs. The file can be found in "My Documents\PCSX2\logs" for the installer version or in "PCSX2\logs" for the portable/binary version.

Please make sure to enclose your emulog in code tags like so (remove the empty space on the closing code tag!):
[code]
Pasted emulog goes here
[ /code]
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
here is the emulog i dont know how to enclose my emulog sry


Attached Files
.txt   emuLog.txt (Size: 61,96 KB / Downloads: 9)
Reply
#4
Quote:Loading savestate from slot 0...
filename: H:\games\super mario galaxy 1\pcsx2-v1.5.0-dev-3368-g5308be3c4-windows-x86\pcsx2-v1.5.0-dev-3368-g5308be3c4-windows-x86\sstates\SLPM-66675 (F266B00B).00.p2s
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
Loading GS
Loading PAD
Loading SPU2
MTVU speedhack is enabled, saved states may not be stable
not surprising.
try loading from memcard
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
One of bosses in that game require setting different fpu rounding mode. Not sure that is the case here.
Reply
#6
i have loaded from memcard still didnt work i was for around 10 minutes in the fight i attacked at the start and at the end and i died still didnt help that i died went for the boss again attacked him for 5 minutes still didnt proceed


Attached Files
.txt   emuLog.txt (Size: 84,43 KB / Downloads: 13)
Reply
#7
I think the point was to defeat all of the enemys,not Hades
Reply
#8
there are no enemys its just hades
Reply
#9
didnt find the problem but i succeed i just played that part unpatched and it worked thx for the attempts
Reply
#10
then the patch is the problem...
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)