Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
need help with galerians ash
#1
Question 
it seems to not show pal or anything including whean i examine doors text i have tryed press F9 but than text dissapears?


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply

Sponsored links

#2
maybe my English is just to poor but I could not follow your thoughts.

You can also just answer the normal questions:

Which version of pcsx2 do you use?
Which settings do you use?
Is there something uncommon in the emulog? If you can not decide if the log is normal or not just post the whole thing after you observed the problem.
Reply
#3
im using pcsx2 1.0.0 using Windows 8.1 these are my logs PCSX2 1.0.0.r5350 - compiled on Aug 1 2012
Savestate version: 0x9a080000

Host Machine Init:
Operating System = Microsoft (build 9200), 64-bit
Physical RAM = 3911 MB
CPU name = Intel® Core™ i3-3110M CPU @ 2.40GHz
Vendor/Model = GenuineIntel (stepping 09)
CPU speed = 2.393 ghz (4 logical threads)
x86PType = Standard OEM
x86Flags = bfebfbff 3dbae3bf
x86EFlags = 28100000

x86 Features Detected:
MMX.. SSE.. SSE2.. SSE3.. SSSE3.. SSE4.1.. SSE4.2.. AVX

Reserving memory for recompilers...

Loading plugins...
Binding GS: C:\Program Files (x86)\PCSX2 1.0.0\Plugins\gsdx32-avx-r5350.dll
Windows 6.2.9200
Intel® HD Graphics 4000 (10.18.10.3379)
Binding PAD: C:\Program Files (x86)\PCSX2 1.0.0\Plugins\lilypad-r5350.dll
Binding SPU2: C:\Program Files (x86)\PCSX2 1.0.0\Plugins\spu2-x-r5350.dll
Binding CDVD: C:\Program Files (x86)\PCSX2 1.0.0\Plugins\cdvdGigaherz.dll
Binding USB: C:\Program Files (x86)\PCSX2 1.0.0\Plugins\USBnull.dll
Binding FW: C:\Program Files (x86)\PCSX2 1.0.0\Plugins\FWnull.dll
Binding DEV9: C:\Program Files (x86)\PCSX2 1.0.0\Plugins\DEV9null.dll
Plugins loaded successfully.

(GameDB) 9640 games on record (loaded in 199ms)
HLE Notice: ELF does not have a path.


Initializing plugins...
Init GS
Windows 6.2.9200
Intel® HD Graphics 4000 (10.18.10.3379)
Init PAD
Init SPU2
Init CDVD
Init USB
Init FW
Init DEV9
Plugins initialized successfully.

Opening plugins...
Opening GS
Opening PAD
Opening SPU2
Opening CDVD
* CDVD: Opening drive '\\.\D:'...
* CDVD Disk Open: DVD, Single layer or unknown:
* * Track 1: Data (Mode 2) (2288880 sectors)
* CDVD: IO thread started...
* CDVD: Disk Type: Double-Layer DVD
Opening USB
Opening FW
Opening DEV9
McdSlot 0: C:\Users\steffen\Documents\PCSX2\memcards\Mcd001.ps2
McdSlot 1: C:\Users\steffen\Documents\PCSX2\memcards\Mcd002.ps2
Plugins opened successfully.
EE/iR5900-32 Recompiler Reset
Bios Found: USA v01.60(07/02/2002) Console
BIOS rom1 module not found, skipping...
BIOS rom2 module not found, skipping...
BIOS erom module not found, skipping...
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to NTSC.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 59.94 fps
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLES_513.43;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.01
(SYSTEM.CNF) Disc region type = PAL
ELF (cdrom0:\SLES_513.43;1) Game CRC = 0x1AE08CF5, EntryPoint = 0x00100008
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLES_513.43;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.01
(SYSTEM.CNF) Disc region type = PAL
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLES_513.43;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.01
(SYSTEM.CNF) Disc region type = PAL
(SYSTEM.CNF) Detected PS2 Disc = cdrom0:\SLES_513.43;1
(SYSTEM.CNF) Software version = 1.01
(SYSTEM.CNF) Disc region type = PAL
(R5900) Re-executed ELF Entry point (ignored) [addr=0x00100008]
(UpdateVSyncRate) Mode Changed to PAL.
(UpdateVSyncRate) FPS Limit Changed : 50.00 fps
Closing plugins...
Closing DEV9
Closing FW
Closing USB
Closing CDVD
* CDVD: IO thread finished.
Closing SPU2
Closing PAD
Closing GS
Plugins closed successfully.
Suspending single plugin: GS
Opening GS
Saving GS
Closing GS
Recovering single plugin: GS
Opening GS
Loading GS
Suspending single plugin: GS
Saving GS
Closing GS
Recovering single plugin: GS
Opening GS
Loading GS


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#4
Try making an ISO from your disc and running from that. Use IMGBURN.
[Image: vwah44]
Gaming: Intel i7 3770k @ 4.2Ghz | R9 290 | 16GB RAM | 480GB(240GB+240GB RAID0) SSD | 3 TB HDD | 1 TB HDD | 500GB HDD
Server: AMD FX 6300 @ 4.4Ghz | GTX 670 | 16GB RAM | 240GB SSD | 320GB HDD
PCSX2 General Troubleshooting FAQ
Reply
#5
The game was reported as running nicely with pcsx2 version 1.1.0.

I would suggest that you first install the new stable version pcsx2 v1.2.1.

I would also recommend to make an ISO of you disk using imgburn. By that you can increase the performance of the emulator.

Edit: Well to slow...
Reply
#6
okay i will thanks Laugh
Reply
#7
i did evrything as explained but nothing changed? could it be my plugins doing it? i tryed diffrent but it either shows or not and i made it iso using altso pcsx2 1.2.1?


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#8
please reply?
Reply
#9
(03-28-2014, 11:57 PM)willkuer Wrote: The game was reported as running nicely with pcsx2 version 1.1.0.

I would suggest that you first install the new stable version pcsx2 v1.2.1.

I would also recommend to make an ISO of you disk using imgburn. By that you can increase the performance of the emulator.

Edit: Well to slow...

wrong.
the US version has been reported to work correctly. the PAL/EU one seems to remain untested.

@OP : don't stupidly bump after an hour. this is a forum, no an IM.

did you try to set clamping modes to full ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#10
oh maybe thats why im using europe Version and it didnt work Sad clamping full thanks for all help sorry for the bump
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)