Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nicktoons attack of the toybots bugged
#1
dear internet,

i loaded nicktoons attack of the toybots (from the legal disk!) and i noticed a few things.
they are sorted from game breaking to annoying:
1) none of the spongebob mini-games are working, after a while the world stops loading and you fall in the void forever => fix: hit pause when the world stops loading!
2) patricks mini-game stops in a black screen
3) some 2d sprites are bugged as hell (the health bar is just a white sprite)
4) there are no widescreen patches




the image:
1) the first load screen
2) before intro's
3) the first menu
4) health bar top right corner
5) level select menu

please help cuz i want to progress in my childhood game!

greetz, me


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply

Sponsored links

#2
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.

Please post the contents of the emulog.txt file after the problem occurs. The file can be found in "My Documents\PCSX2\logs" for the installer version or in "PCSX2\logs" for the portable/binary version.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
(12-15-2017, 01:51 PM)jesalvein Wrote: In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.

Please post the contents of the emulog.txt file after the problem occurs. The file can be found in "My Documents\PCSX2\logs" for the installer version or in "PCSX2\logs" for the portable/binary version.

i know my pc is not suitable for gaming (its a school laptop) but there are more people experiencing this problem, here are my specs:
cpu Intel® Pentium® CPU  N3700  @ 1.60GHz
graphics intel hd graphics
memory 4gb ddr3
os Microsoft Windows 10 Pro (build 16299), 64-bit

pcsx2 1.4.0

i've set the emulation settings to safest

just this one game
Reply
#4
In order, try differents VUs Clamp/round mode, if it doesn't work, try some EE/IOP clamp/round mode and if it's still the same try some hacks especialy the EETimingHack or VU/fpu related fix.
Reply
#5
(12-17-2017, 11:00 PM)Atomic83 Wrote: In order, try differents VUs Clamp/round mode, if it doesn't work, try some EE/IOP clamp/round mode and if it's still the same try some hacks especialy the EETimingHack or VU/fpu related fix.

i just tried it and nothing seemed work Sad
Reply
#6
Maybe try the 1.5 dev build.
https://buildbot.orphis.net/pcsx2/
CPU: I3-4160 3.6GHZ
Motherboard: Asrock B85M - DGS
RAM: Hyper X Savage 2x8GB 1.6GHZ cl9
GPU: Asus AMD Radeon R7 360 OC 2GB GDDR5
OS: Windows 7 Ultimate SP1 64bit
Reply
#7
One thing to note is intel graphics tends not to work so well, at least in opengl mode, just so you are aware Smile
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)