Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
unusual speed with ".hack/"
#1
Hello, I recently installed "pcsx2" on a new PC, everything set as I always have, but when I play with the game ".hack/" it does not work well. When the mouse cursor is stopped it runs at 30fps, but when I move the cursor it grows at 56fps.
I can not play while continuing to move the mouse. what is the cause?
thanks in advance and sorry for my grammar but I'm Italian
Reply

Sponsored links

#2
Care to say more than just new PC? Not enough information to make any educated guess.

So, please inform the current rig specs and the emulator's setup.
Imagination is where we are truly real
Reply
#3
(01-20-2014, 12:30 PM)nosisab Ken Keleh Wrote: Care to say more than just new PC? Not enough information to make any educated guess.

So, please inform the current rig specs and the emulator's setup.

I'm sorry you're right. it is a lenovo notebook with
Processor Intel i5-4200M (2.50GHz)
8 GB RAM
graphics intel HD 4600 (2 GB)
... But I do not think there is hardware problem, that runs fine if it were not for the mouse problem.
Now the emulator's settings are random because I change him for resolve this problem without results
I use this plugin
   
   
Reply
#4
Well that's a really strange issue, I don't have that game and don't know how demanding is it's emulation. The only thing I can think to try and understand what might be going on is for whatever reason the actual emulation stops when you move the mouse and only GS keeps running.

Let's let someone else coming with a better idea on what might be happening.
Imagination is where we are truly real
Reply
#5
I tried pcsx2 with other games and the same thing happens to everyone ... now I'll try to reset all settings
Reply
#6
@Aaroniero: Click User CP (next to Log Out) - Your Profile - Change Signature, add your PC specs in there.
Reply
#7
Are you using windows 8?
Reply
#8
all we need to do is to check all your processes in your task manager for any suspicious program e.g. torrent manager,DAP,Auto-clicker...etc that may have kill your CPU/GPU performance
MAIN RIG:i5-7600(3.5ghz)GTX 1050Ti 4GB/128bit/gddr5,Win 10 Pro(x64),ASUS ROG B250G,16GB HyperXFury ddr4 RAM,Samsung M.2-SSD 500GB
SUB RIG:i5-4670(3.4Ghz),ATi Radeon HD7770(GDDR5+128-bit+1GB),Win 10 SL(x64),ASUS H8M-E,8GB DDR3 RAM
Reply
#9
(01-24-2014, 01:09 AM)willkuer Wrote: Are you using windows 8?
Windows 8.1
could this be the cause?
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)