Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FF X movie problem
#1
Windows 7 x64, Pcsx2 1888 beta
E6550
4GB RAM
GTX 275 driver version 197.45

[Image: setting1.jpg] [Image: setting2.jpg]

[Image: qmss1.jpg][Image: hoss2.jpg]

The problem is that when the movie(right picture) is play
there is still the picture from the last rendered scene(left picture)
show rapidly. Try to imagine that these two pictures rapidly swapped.
Help me please.
Reply

Sponsored links

#2
The problem is you didn't read any of the stickies and posted this in a totally wrong section.
[Image: newsig.jpg]
Reply
#3
ok my bad sorry will follew your reply
Reply
#4
Already read a lot of thread but can not find the solution
so could anyone help me?
If my english upset someone then I am sorry, I am not a native speaker.
Reply
#5
well i cant see the images (they dont load for me) and i dont know what u are using but try using 1888 with march plugins, its on download section
OS: Win 7 Ultimate x64 sp1, MoBo: Asus P5QD Turbo, CPU: Q6600 @ 3,0Ghz, RAM: Trancend 2x2gb 6-6-6-18 800 MHz, GPU: HD 4850 1gb.
Pcsx2: Always Latest
Reply
#6
Both of your pictures are broken links. They are also invisible... Blink EDIT: Oh, they just take forever to load, but still just as the red X's.

Post your settings, as they may show the problem.

BTW You do quite well with English. Especially if it's not your native language. Smile
Reply
#7
They load, they're just VERY slow...

Try running the game with "native" checked or with the GSdx in the latest beta pack.
http://forums.pcsx2.net/Thread-PCSX2-off...ta-plugins
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64
Reply
#8
For the developer who can not see pictures, I have the same problem as this thread http://forums.pcsx2.net/Thread-Trashed-m...ight=trash

The author of that thread says that it is about buffers' problem.

"movie-buf1 and movie-buf2: What the images don't show is that the two images switch between each other.
buf1 is still and represents the last rendered scene, buf2 is the movie and it is playing."

I did not change any setting after setup except the grahpic plugin which is Gsdx 1873 (MSVC 15.00, SSSE3) 0.1.15
Resolution: 640 * 480
Renderer: DX10(Hardware)
interlacing: None
Aspect Ratio: Stretch
D3D internal res: 1024*1024
Texture filtering: Gray
8-bit textures: Check
VSync: Check

I found that the swapping is gone if I use software renderer or ZeroGS
but the render quality is not good. I already tried a lot of option combination that I can find in this forum but none of them worked.
Hoping that the problem can be fixed.
Biggrin
Reply
#9
I also tried many version of Gsdx plugin, can not solve my problem though.
Reply
#10
I THOUGHT THERE WAS A GAME FIX FOR THAT IT FIXES THIS PROBLEM ATLEAST FOR ME
Intel E5700 @3.0Ghz,
Xfx Radeon 5670 1Gb,
4Gb DDR3 Ram,
Microsoft Windows7 Ultimate x86
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)