Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gran Turismo 3, last B license test
#1
OK, here we go:

AMD Phenom II X4 940
4 GB Crucial Ballistix DDR2-800
XFX Radeon HD 4850 (1 GB)
Biostar TA790 GX (SB750 chipset)


The timing is off between the audio, and video, but definitely playable up until the last Class B licensing test. There is no definable video image, instead it looks like blocks of 8 bit graphics.

I thought maybe it is something in the game itself, as it is imaged to my HDD, however running it off the DVD-ROM has the same effect.

Similar situation with TR Anniversary, but the graphics look normal intermittently.

Any suggestions? All my games are NTSC, and I am using version 0.9.7.
Reply

Sponsored links

#2
Not a bug report, moved.

Post your PCSX2 settings and plugin settings so we can try to help better.
Core i5 3570k -- Geforce GTX 670  --  Windows 7 x64
Reply
#3
Couldn't you just take a look on that http://forums.pcsx2.net/Thread-Bug-Repor...ismo-3-PAL
About half of this game is not playable in hardware mode.
AMD Phenom II 550 Black Edition @3.8GHz
4GB DDR2 1066MHz CL5-5-5-15
ASUS Radeon EAH4770 Formula 512MB DDR5
Reply
#4
(08-15-2010, 11:59 AM)midlothian Wrote: Couldn't you just take a look on that http://forums.pcsx2.net/Thread-Bug-Repor...ismo-3-PAL
About half of this game is not playable in hardware mode.

Not a PAL title...
Reply
#5
Made an attempt using software mode, and I have my sound settings "cranked", as I have an Audigy sound card. Helps a bit here and there with speed on many games.

While running in software mode, FPS is limited to 20, or less at times.

Though I am running an AMD chipset, I'd hate to think the disadvantage is in my instruction set, but maybe...

Tried using the experimental anti-alias, to no avail.

Next step, is to switch displays. The real bug just may be my component input driven, CRT TV.
Reply
#6
Nothing you will do can make this game run better. It is not playable at the moment.

Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)