Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Horrible stuttering problems.
#1
I have recently rebuilt my PC from an FX 8350 and a GTX 660. Now I have a 4770K, a 780, and a whole lot of stuttering in the Atelier Iris trilogy. The problem didn't occur until i upgraded to the 780 and now all 3 games stutter almost constantly at irregular intervals but they don't have any slowdowns. I have tried everything from downgrading pcsx2 versions and reconfiguring to running everything in a virtual machine. On one hand every other game i have tried runs just fine, on the other the only game i want to play isn't working right. Any and all help is appreciated.
P.S. I'm running Windows 7.
Reply

Sponsored links

#2
What are your plugin settings?
[Insert Witty Sig Here.]
Reply
#3
As of the moment everything is what ever the default is. Those are the setting i used to have near perfect emulation with.
Reply
#4
Using any speed hacks?
If so try disabling it.
[Insert Witty Sig Here.]
Reply
#5
I disabled all speed hacks but it had no effect
Reply
#6
did you install some experimental nvidia drivers ?
if so, tried rolling back to stable version ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#7
What is your spu settings?
[Insert Witty Sig Here.]
Reply
#8
Thats the audio plugin right?
Reply
#9
Yup.

And try what jesalvein told you.
[Insert Witty Sig Here.]
Reply
#10
As for drivers ive tried, im currently using the 337.50 beta but i started with 335.23 whql set. i saw no change in performance between them except in skyrim.
SPU settings are:
Interpolation: 4-catmull Rom (no de-alias filter and full effects processing)
Module: 4-portaudio
Sync: Timestretch
no audio expansion
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)