Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
New, but getting error no matter what
#1
Hey guys. I've been looking through the guides and FAQs, hoping I could figure this out on my own. I guess I can't.

When i start up PCSX2 0.9.6, it tells me it needs to be configured. I configure it, as per the guide, but when I hit Ok, it tells me something about bad allocation, and posts everything in the emulog.txt

Here's what's in there:
PCSX2 0.9.6 - compiled on Feb 27 2009
Savestate version: 8b400004
x86Init:
CPU vendor name = GenuineIntel
FamilyID = 6
x86Family = Intel® Core™2 Duo CPU P8400 @ 2.26GHz
CPU speed = 2.263 Ghz
Cores = 2 physical [2 logical]
x86PType = Standard OEM
x86Flags = bfebfbff 0008e3fd
x86EFlags = 20100000

Features:
Detected MMX
Detected SSE
Detected SSE2
Detected SSE3
Detected SSSE3
Detected SSE4.1

CDVD Plugin CDVDbin.dll: Version 3 != 5
CDVD Plugin CDVDiso.dll: Version 3 != 5
CDVD Plugin CDVDnull.dll: Version 3 != 5
SPU2 Plugin SPU2null.dll: Version 4 != 5
Plugin load failure: plugins\ZeroGS.dll
SysLibError Message: <NULL>


NOTE: I can overclock the CPU to 2.5 GHz each, and this is on Vista 64 bit with 4 gigs of RAM, and a 9800 GS graphics card.
Reply

Sponsored links

#2
2 things, first is make sure you update your plugins, not just the main exe. Also run it as administrator
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#3
I do run it as an admin, and can you give me a list of what plugins to use? I'll get them myself, just a list of general stuff to run most games.

(Actually looking to run Zone of the Enders 1 and 2, Armored Core, and Capcom vs Marvel 2)
Reply
#4
You should wipe your plugin directory and use the plugins from the 0.9.6 pack only,downloaded from our site. The console reports several very outdated plugins that could be causing problems
[Image: newsig.jpg]
Reply
#5
Alright. That worked, thanks, Bositman. But I popped in my Marvel vs Capcom 2 DVD game into my DVD drive, and it crashes. Here's the emulog.txt:

PCSX2 0.9.6 - compiled on Feb 27 2009
Savestate version: 8b400004
x86Init:
CPU vendor name = GenuineIntel
FamilyID = 6
x86Family = Intel® Core™2 Duo CPU P8400 @ 2.26GHz
CPU speed = 2.263 Ghz
Cores = 2 physical [2 logical]
x86PType = Standard OEM
x86Flags = bfebfbff 0008e3fd
x86EFlags = 20100000

Features:
Detected MMX
Detected SSE
Detected SSE2
Detected SSE3
Detected SSSE3
Detected SSE4.1

Plugin load failure: plugins\ZeroGS.dll
SysLibError Message: <NULL>
Plugin load failure: C:\Program Files (x86)\Pcsx2\plugins\ZeroGS.dll
SysLibError Message: <NULL>
Plugin load failure: C:\Program Files (x86)\Pcsx2\plugins\ZeroGS.dll
SysLibError Message: <NULL>
Hotkeys:
F1 - save state
(Shift +) F2 - cycle states
F3 - load state
Resetting...
Ready
Bios Version 1.60



**************
rom2 NOT FOUND
**************






**************
erom NOT FOUND
**************



Framelimiter rate updated (UpdateVSyncRate): 59.94 fps
MTGS > Thread Started, Opening GS Plugin...
MTGS > GSopen Finished, return code: 0xffffffff

NOTE: The 2nd and 3rd plugin failures are me setting the plugin directory and root directory.
Reply
#6
Have you updated your directx with the web installer ?
[Image: newsig.jpg]
Reply
#7
Yup. I got Marvel Vs Capcom 2 to work, just the sprites and the animation look a bit choppy. Any idea what would cause that?
Reply
#8
Filtering in gsdx or a resolution other than native in GSdx again..if you're talking about pixelated characters etc,that's how the game actually looks Tongue
[Image: newsig.jpg]
Reply
#9
Does anyone know if Zone of the Enders 2: The Second Runner would work with PCSX2 0.9.6 and my setup? I don't wanna spend 20 bucks on it and it doesn't work.

Setup:
Intel Centrino 2 @2.26 GHz each, OC to 2.5 Ghz.
nVidia 9800 GS Graphics Card with 512 MB of RAM.
4 GB of Dual Channel RAM
Reply
#10
(06-07-2009, 04:34 PM)eSilence Wrote: Does anyone know if Zone of the Enders 2: The Second Runner would work with PCSX2 0.9.6 and my setup? I don't wanna spend 20 bucks on it and it doesn't work.

Setup:
Intel Centrino 2 @2.26 GHz each, OC to 2.5 Ghz.
nVidia 9800 GS Graphics Card with 512 MB of RAM.
4 GB of Dual Channel RAM

Yeah, I got ZoE2:TSR to work, but the sound is lagging. I played with some settings, and now the sound -and- video lag. Anyway someone could help me?
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)