Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sly cooper 3 missing objects
#1
Hey on Sly cooper 3 Episode 1 Day 1 on the mission wich bentley has to hack the computer when i go through the basement of the building and when i get to the part wheres water i have to parkour around but theres a missing floating platform wich i need it to get to the other side idk if its a rendering problem/memory problem. Im not sure what details are needed to know whats the problem. 

Specs
 GTX 770
i5-3570 -OC 4.0 Ghz
8gb ram

OS windows 7

Pls help me reviving my childhood C:
Reply

Sponsored links

#2
Are you using any non default settings or/and widescreen patches or cheats.
Reply
#3
openGL or Dx ? Game uses some depth effects emulated by openGL but could be broken.
Reply
#4
Wink 
These are my settings. There on the emulation settings its on my native language but im preatty sure u guys can get the settings.

https://s31.postimg.org/3jr1bk98r/Sem_T_tulo.png
Reply
#5
Change your renderer to OpenGL Hardware and set the blending accuracy to basic.

You might need to make sure hardware depth is enabled too.
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#6
I enabled opengl wich btw ty cuz now i dont have a visual glitch on the health bar but still the platform isnt there and i did as u told enabled opengl hardware hardware depth ticked and blending accuracy is on basic but still its not there. Btw i have on the EU iso do u guys think maybe if i se de USA iso maybe fixes it?


26:40 thats the platform that im talking about that's missing

https://www.youtube.com/watch?v=ATuefzOa-oA
Reply
#7
So i've just tryed with the USA version and the platform is is there it seems like its a bug from the actual game it self (or maybe the pcsx2 version?) but the usa version its a lot laggier... is there nothing that can be done to some how fix the the EU version?
Reply
#8
(06-26-2016, 03:14 AM)ImAnonymous Wrote: So i've just tryed with the USA iso and the platform is is there it seems like its a bug from the actual iso but the usa iso its a lot laggier... is there nothing that can be done to some how fix the iso?

We don't support piracy here. See rule #1
[Image: 36a66c559937a1f5d0cd7460362d4093.jpg?bg=2c2c2c]
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)