Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spider Man 3 Sound skipping
#1
I just tried to play Spider Man 3 on the emulator, and then I see that some audio like dialog gets skipped. I want to play this game with normal sound, and complete it. Please help me.
Reply

Sponsored links

#2
In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
(11-03-2015, 10:19 PM)jesalvein Wrote: In order to help you further with your problem, please make sure the following are all provided.
  • Your hardware specs - CPU, Graphics Card, Memory, Operating System.
  • The version of PCSX2 you are using.
  • Any non default settings you are using.
  • What games you are trying to play and if you are playing them from ISO or DVD.

Thank You.

The version I use is 1.2.1
My Graphics card is Nvidia GTX 650
I'm trying to play Spider-Man 3 ISO
CPU is Intel Core i3 550 3.2 GHz and I use Windows 7 Maximum Edition x64
Should I tell you all my PCSX2 settings? Well VU1 is super VU recomplier legacy, EE cyclerate is at 3 and VU sycle stealing is at 0,5, in SPU2-X I use linear sound without disabling effects or de-alias, module is XAudio 2 with latency of 151 sync mode is ASync. In GS I use DX11 Hardware, interlacing is blend bff, D3D resolution is at native 5x with an HW Nvidia Hack. Here, all of my non-default settings. Game runs smooth, and sound is nice, but as I said, sometimes some dialog is skipping for no reason.
Reply
#4
You have a lot of nondefault settings. Tried reverting them to default in order to troubleshoot the origin of your problem?
I would start with ee,vu and speedhacks settings.
Reply
#5
(11-03-2015, 11:04 PM)willkuer Wrote: You have a lot of nondefault settings. Tried reverting them to default in order to troubleshoot the origin of your problem?
I would start with ee,vu and speedhacks settings.

Well, I got missing dialog back, still some sound gets skipped, I'll try to experimentize with settings a bit, thanks for the help!
Reply
#6
Having speedhack sliders on max cause a lot of audio skipping, try to avoid that if you can. Also with SPU2-X in Async mode instead of timestretch, if your FPS isn't exactly full speed, it will jump all over the place.
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)