Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bug Report] 1.6.0 Suikoden 3
#1
The Sepia Effects in some memory backflashes have now full performance. The Sepia effect itself is still bugged have major glitches in the graphics.  In HW mode.  SW mode is now Perfectly playable without ANY  performance issues always 100%.  On my machine.   



Testet with 1.6.0 on Windows 10

I7 6700k Overclocked
Asus Nvidia Geforce 2080 Super  Strix Advance 
8GB DDR4 Ram.   And on a NVMe 970 Evo Plus SSD.
Reply

Sponsored links

#2
Sorry, I don't see any glitch on your screenshots
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
(05-10-2020, 03:05 PM)jesalvein Wrote: Sorry, I don't see any glitch on your screenshots
[Image: unbenannt6gkp9.png]


Like i said only in HW renderer. SW is fine.

I even have a savestate and a Memory card that is 1 Minute away from this error when needed.

Edit: Just to say it. Its a a bug that is present since forever. I just testet it in 1.6.0. In hope its fixed. its not. BUT the performance in this Screne is now fixed. Before it stuttered and FPS was falling down to 10.
Reply
#4
(05-10-2020, 06:24 PM)glurak Wrote: [Image: unbenannt6gkp9.png]


I even have a savestate and a Memory card that is 1 Minute away from this error when needed.
Can you post those memory card and savestate for better testing?
Reply
#5
(05-10-2020, 09:03 PM)prafull Wrote: Can you post those memory card and savestate for better testing?
https://mega.nz/file/c0hjlQyR#aJwwlE02hM...2CyK9oh0CY   Here i did a rar with the memcard and a savestate
Reply
#6
And can you verify this? x)
Reply
#7
Tried the half screen fix?
Problems? Check out the development builds for the latest updates.

Mobo: ASUS Prime Z370-A
CPU: Intel i7-8700K (3.7 GHz)
RAM: G.Skill TridentZ, 2x8 GB DDR4 (3000 MHz)
GPU: EVGA GeForce GTX 1070 Ti FTW2 (8 GB)
OS: Windows 10 Pro (64 bit)

Oh yeah Red Pandas are cool too.


Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)