Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Burnout revenge explosion artifacts
#1
Hello all,
I have this weird issue of having white vertical artifacts whenever a crash event happens ( takedown, car crash..etc). A video for the issue is attached. occasional hanging is also observed

https://drive.google.com/file/d/1cekR_nV...sp=sharing


my current specs are 
Acer predator helios 300


NVIDIA GTX 1060 gpu
intel core i7 8750H cpu
16GB ram

and the settings are in the screenshots. I don't have experience in these configurations, I just followed someone's settings off youtube, which seemed to get the game working, as it was lagging and had the black sky issue.

I would very much appreciate your help


Attached Files Thumbnail(s)
           
Reply

Sponsored links

#2
looks like your cpu is suffering (about the slowdown) since the ee% is near 100.
start by disabling that ee cycle speedhack and can you please post the emulog.txt ?

Please post the contents of the emulog.txt file after the problem occurs. The file can be found in "My Documents\PCSX2\logs" for the installer version or in "PCSX2\logs" for the portable/binary version.

Please make sure to enclose your emulog in code tags like so (remove the empty space on the closing code tag!):
[code]
Pasted emulog goes here
[ /code]
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#3
(07-22-2021, 01:50 PM)jesalvein Wrote: looks like your cpu is suffering (about the slowdown) since the ee% is near 100.

I'm not surprised, he's massively overclocking his EE
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#4
makes sense. and those HW hacks...
Another ***** YT tutorial strikes again Sad
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply
#5
He's also not using 1.6.0
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
Reply
#6
I disabled the EE speed hack, the game is considerably faster, but experiences occasional glitching as well ( much less than the slowdown seen earlier)


I am not quite sure what is causing the cpu overclocking ? is it because of the settings I am doing?
Reply
#7
Oh my...
you're actually piling problems.
do you own another PS2 console ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
Reply




Users browsing this thread: 3 Guest(s)