Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Invalid [Bug Report] Spyro A Hero's Tail [NTSU-E]
#1
If Spyro Underwater is see I Red Normal stripe. otherwise run the Game great.
location 8.43 in the Video


My data 

#PCSX2 version: 1.4.0
#CPU Options: EE / IOP-defaults, VUs-default 
#used Plugins: GSdx9 Direct3D9 (Hardware)
#adapter: Intel® HD Graphics 630
#Interlacing: Auto
#Video Language Germany

Sponsored links

#2
use latest git.
https://buildbot.orphis.net/pcsx2/
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#3
(05-27-2018, 09:51 PM)jesalvein Wrote: benutze den letzten git.
https://buildbot.orphis.net/pcsx2/

I have on other Plugin used GSD 10 Direct3D11 (Software) and the problem is on another. The map flickers sometimes at the change of the map. The is also Not Normal
#4
The map flickering is a known bug. Still unresolved for now. But the hardware depth issue (red stripes you've encountered is fixed in latest git versions. Use OGL renderer, BTW.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#5
Sometimes, I don't know why I bother making bug reports at all.
Custom Desktop
CPU: Haswell Core i7 4770 3.40 GHz (3.90 GHz w/ Turbo Boost)
CPU Instructions: MMX, SSE1, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4.1,
SSE4.2, EIST, iAMT2, Trusted Execution Technology (TXT)  
OS: Windows 10 Home Edition 64-bit
RAM: 16 GB DDR3 SDRAM
HDD: 3 x 1 TB Western Digital HDD
Video: eVGA GeForce GTX 970 4 GB GDDR5
Audio: Realtek 5.1 HD Audio
#6
Thank you for your report.
This bug report has now been marked as Invalid since it either was not reproducible, not a valid bug or otherwise unacceptable for fixing.

This thread will now be closed and moved in the Invalid/rejected/duplicate bug reports subforum.
CPU: I3-4160 3.6GHZ
Motherboard: Asrock B85M - DGS
RAM: Hyper X Savage 2x8GB 1.6GHZ cl9
GPU: Asus AMD Radeon R7 360 OC 2GB GDDR5
OS: Windows 7 Ultimate SP1 64bit




Users browsing this thread: 1 Guest(s)