Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Red !
#1
So when I use my processor, the game turns red, it's horrible to get red ones! I'm using google translate!

Sponsored links

#2
Please post the contents of the emulog.txt file after the problem occurs. The file can be found in "My Documents\PCSX2\logs" for the installer version or in "PCSX2\logs" for the portable/binary version.

Please make sure to enclose your emulog in code tags like so (remove the empty space on the closing code tag!):
[code]
Pasted emulog goes here
[ /code]
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#3
stay the game that way

(02-11-2019, 09:51 PM)jesalvein Wrote: Please post the contents of the emulog.txt file after the problem occurs. The file can be found in "My Documents\PCSX2\logs" for the installer version or in "PCSX2\logs" for the portable/binary version.

Please make sure to enclose your emulog in code tags like so (remove the empty space on the closing code tag!):
[code]
Pasted emulog goes here
[ /code]
https://imgur.com/a/osiv6Ju
#4
just do what i suggested above, and we'll see what we can do.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#5
(02-11-2019, 10:38 PM)jesalvein Wrote: just do what i suggested above, and we'll see what we can do.

I did and did not solve anything.
#6
you didn't.
where is your emulog ?
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#7
(02-11-2019, 10:52 PM)jesalvein Wrote: you didn't.
where is your emulog ?

my emulog is in the documents I entered I did not find [CODE]
#8
OK. It sounds a bit hard for you.
Look for a file called "emulog.txt", open it and copy/paste its content here.
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go
#9
(02-11-2019, 11:05 PM)jesalvein Wrote: OK. It sounds a bit hard for you.
Look for a file called "emulog.txt", open it and copy/paste its content here.
copy and paste is not solving the error
#10
alright.

since you dont want help, no need to go further
CPU : I7 2600K Oc'ed @ 4.2Ghz
Mobo : Intel P67 southbridge
GPU : NVIDIA Geforce GTX 750 Ti
RAM : 6 Go




Users browsing this thread: 1 Guest(s)