Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SOCOM 3 graphics bug
#1
I just got my SOCOM games to work in PCSX2, and the only one that glitches up is 3. I have all the speedhacks enabled, simulate VIF1 FIFO read ahead enables, delay VIF1 stalls enabled, and EE timing hack enabled. I cant find anything that will make it stop glitching.

Sponsored links

#2
Somewhere in the emulator there is something called skipdraw, set that to 1 or 1-10. It should work, but for me its a bit difficultt to find because i forgot where its placed O_O
Processor: Pentium® Dual Core CPU T4400 @ 2.20 GHZ
Graphics Card: Mobile Intel® 45 Express Chipset Family WDDM 1.1
RAM 3.00 GB
64 Bit Windows 7
Inspiron 1545
#3
(06-30-2012, 09:11 PM)J-RPGOD Wrote: Somewhere in the emulator there is something called skipdraw, set that to 1 or 1-10. It should work, but for me its a bit difficultt to find because i forgot where its placed O_O
Thanks, fixed it. Mods can close this now.
#4
We generally don't close threads, especially if you come across another problem later it saves making a new thread and clogging up the forum, so we will just let the thread die if it needs to Smile
[Image: ref_sig_anim.gif]
Like our Facebook Page and visit our Facebook Group!
#5
Set VUs to Nearest and Extra. I assume you have the latest GIT version from here: http://forums.pcsx2.net/Thread-PCSX2-GIT-Weekly-Builds

------------------------------------------------------------------------------
i7 2600K@3.40, P8P67, ASUS HD7870 CUII, 8GB 1600 GSkill, Win 7 Ultimate 64-bit
#6
(06-27-2014, 12:30 AM)GeoMan Wrote: Set VUs to Nearest and Extra. I assume you have the latest GIT version from here: http://forums.pcsx2.net/Thread-PCSX2-GIT-Weekly-Builds

this is a 2 year old thread.
[Image: gmYzFII.png]
[Image: dvedn3-5.png]




Users browsing this thread: 1 Guest(s)