Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Bug Report] Eternal Poison [NTSC]
#21
I just entered the entrance of game without going further, so I've no idea whatcha mean about a dialogue box at the bottom.

I can test it for you if given detailed explanation or screenshot.
durable PC since 2008
CPU : E7200 @ 2.53 GHz 1.04 V / OC 3.7 GHz 1.36 V (390*9.5, 4GB DDR2 780)
GPU : 8600GT (GDDR3, 256 MB) / OC (750 / 900)
BOARD : GA-EP31-DS3L (rev 1.0) broken and bought a second hand one replaced
PSU : 300 W
OS : Windows 7 Home Basic x86
Reply

Sponsored links

#22
I've just tested it with some combinations of clamping and none of them worked. IIRC, one of the developers mentioned a problem in NTSC-J, I wonder if this is the problem. You need to finish the first battle in order to get to this point.

Notice the bottom missing dialogue.


Attached Files Thumbnail(s)
   
AMD Athlon II 245 @ 3.55ghz, 9600GT @730mhz 1115mhz, vista sp2 32bit
Reply
#23
For the same scene here, it's English subtitles while English Voice is emitted, but the subtitles displayed incompletely if too many words in a sentence.

For instance, Voice said "Don't people normally introduce themselves first", but subtitle was missing the last word of first.
   
durable PC since 2008
CPU : E7200 @ 2.53 GHz 1.04 V / OC 3.7 GHz 1.36 V (390*9.5, 4GB DDR2 780)
GPU : 8600GT (GDDR3, 256 MB) / OC (750 / 900)
BOARD : GA-EP31-DS3L (rev 1.0) broken and bought a second hand one replaced
PSU : 300 W
OS : Windows 7 Home Basic x86
Reply
#24
The voice runs fine, but the colour of the text and names are supposed to be bright white, not like the one you see appear to be faded.
edit: same result with different VU and EE round modes
edit2: tested with svn r3222, gsdx r 3068, spu2-x r3219, the problem is still present
edit3: the problem is still preset in r3320.

An image borrowed from gamespot.com.


Attached Files Thumbnail(s)
   
AMD Athlon II 245 @ 3.55ghz, 9600GT @730mhz 1115mhz, vista sp2 32bit
Reply
#25
I see, the English subtitles should also wrap around and be brighter. And my previous screenshot in 0.9.7 also missed a yellow arrow at bottom right while subtitles are displaying.

This image borrowed from gamefaqs.com


Attached Files Thumbnail(s)
   
durable PC since 2008
CPU : E7200 @ 2.53 GHz 1.04 V / OC 3.7 GHz 1.36 V (390*9.5, 4GB DDR2 780)
GPU : 8600GT (GDDR3, 256 MB) / OC (750 / 900)
BOARD : GA-EP31-DS3L (rev 1.0) broken and bought a second hand one replaced
PSU : 300 W
OS : Windows 7 Home Basic x86
Reply
#26
Hello everyone.
I have the same problem in PCSX2 1.4.0 with English texts being semi-transparent in the dialogues before and after battle. I have tried arapapa's patch for the NTSC-J version found here but the problem remained. I thought I only needed to change the patch's file name for it to work with NTSC-U and only did that.
So, if anyone finds a solution to fix this, please kindly help me. Thanks in advance.
Reply
#27
Can you try using the latest git build?
Reply
#28
(08-21-2016, 12:39 AM)CK1 Wrote: Can you try using the latest git build?
Doesn't help. Wink
Reply
#29
Does it work with GSdx sw renderer ? Or is it a core issue ?
Reply
#30
(08-21-2016, 10:45 AM)gregory Wrote: Does it work with GSdx sw renderer ? Or is it a core issue ?
It doesn't show in the SW renderer.
Reply




Users browsing this thread: 1 Guest(s)